Menu
Nákupný košík

Pre zdravie RSS Feed

Byť zdravý a v kondícii che každý. Ako sa udržať fit, pestovať si dobrú imunitu, alebo na čo sa zamerať vo svojom jedálničku, toto všetko sa dočítate v našom blogu v sekcii pre zdravie.

24 júl Sacharidy & jedálniček náš každodenný
Peter Szekvolgyi 0 1222
V praxi sa dá veľmi často stretnúť s názorom, že treba klásť dôraz na nízko sacharidovú diétu, low carb, atď. Pravdou však je že sacharidy hrajú kľúčovú úlohu pri poháňaní nášho tela. Pre športovca by mali byť sacharidy základnou súčasťou jeho každ..
11 jún Ako schudnúť - téma, ktorá neomrzí
Kasala Tomáš 0 836
Obzvlášť pre tých, ktorý za účelom zoštíhľovania postavy siahajú po drastických redukčných diétach je určený dnešný článok, v ktorom sa budeme venovať jednej z najdôležitejších vecí pri zhadzovaní nadbytočných kíl:  ako si nastaviť energetický defici..
13 máj Povedz svoje áno ... rastlinnému proteínu
Peter Szekvolgyi 0 11189
Strava s prevahou vegánskych proteínov už nie je iba záležitosťou trendu. Rastlinné bielkoviny pri správnej kombinácii jednotlivých druhov dokážu pokryť všetky pre telo potrebné aminokyseliny, vrátane 9 esenciálnych aminokyselín, ktoré si organizmus ..
30 aug CBD alebo Zelený zázrak s názvom Cannabis sativa.
0 3314
V našom rozsiahlom článku vám sprostredkujeme informácie o konope, niečo z jej histórie, spôsoby využitia a benefity, ktoré vám môže priniesť užívanie CBD.Konope bolo už v dávnej minulosti bežnou súčasťou domácností, v tých slovenských tomu nebolo in..
19 máj Ako zvýšiť imunitu
0 440
Chcete posilniť váš imunitný systém? Spôsobov je veľa. Ak sú pre vás zimné mesiace obdobím častých zápalov dýchacích ciest a prechladnutí, príčinou môže byť oslabený imunitný systém. Bez ohľadu na to, aké nové vírusy nás ako ľudstvo ešte v budúcnosti..
Zobrazené 1 až 5 z 5 (1 stránok)